Glöm vin, blommor och choklad. Om du vill bli poppis på helgens fest så ska du ta med ett fat nygjorda Nutellapopcorn. Otroligt goda och så enkla att göra. Bäst blir dom med våra Mini White Popcorn som saknar dom där vassa irriterande skalen. Here we go:
2 liter poppade Mini White Popcorn
100 g smör
1 dl farinsocker
4 msk ljus sirap
1/2 tsk vaniljsocker
1,5 dl Nutella
Salt
Sätt ugnen på 150 grader. Häll de poppade popcornen i en bunke och tillsätt en gnutta salt. Smält smöret i en kastrull och tillsätt sedan de övriga ingredienserna. Rör om och låt smeten koka upp. Häll sedan den varma smeten över popcornen och blanda väl. Häll ut Nutellapopcornen i en långpanna och in i ugnen. Rör om lite då och då. Ta ut plåten efter ca 20 minuter och rör om så att de inte stelnar i stora bitar. Låt svalna. Sedan kan du äta och njuta. Om du inte ska ge bort dom förstås, då får du bara smaka. Varning dock: They are very hard to resist